torsdag 4 augusti 2011

Ännu ett morgonpass

Idag var vi ute på sjön runt halv 7 tiden, efter att vi har tankat och packat ner alla saker.Vädret idag var ungefär detsamma som i förgår bara att det var sydliga vindar (4 s/m) och växlande molnighet. Men som förra gången vi var ute så började inte huggperioden förrens vid 8 tiden. Då så var det ljusgrönt som gällde rakt igenom, idag så funkade det inte alls. Nu så var det lite mer dova färger som skitmört och lite mörkare orange som gällde. Färgen på beterna kanske har sin betydelse ändå, många menar´annars att gäddan hugger på det första bästa "bete" den får syn på. Men så verkar det inte vara på sen sommaren iaf, då vi märkt att färgerna pendlar mycket från gång till gång.
Här kommer iaf lite bilder på några av de gäddor vi fick upp idag.


Fisket var dåligt fram till klockan 8 sen hade vi en bra period på 2 timmar där vi landar 5 fiskar.






Dagens drag var helt klart en Swim whizz ett orange bete med svarta prickar.
En klart godkännd fisketur men gäddor över 4 kg lyser med sin frånvaro just nu.  Men det är väl bara att bita ihop och bara köra på.
Skit fiske på er.

1 kommentar:

  1. Måste säga att det är en ruskigt snygg båt ni har! Är ju inte lite sugen på att uppgradera på den fronten. Har själv inte varit ute alls de senaste två veckorna, och nu har man dragit på sig en lunginflammation så det lär dröja tyvärr innan nästa tur...Hur som helst, snygg blogg, och skitfiske på er!

    SvaraRadera